28. 5. 2014

Název není


Myslím, že každá dívka by chtěla být tou, která bude svému příteli dělat jeho dny lepšími. A on potom jednou bude schopen říct: "Můj život se změnil od doby, kdy jsem ji potkal."
 Je taky pěkné, když život najednou dostane smysl. Vše je najednou jednodušší a máme konečně důvod, proč se den co den usmívat.
 To, že to občas není jednoduché, je jen důkaz toho, že ve dvou lze překonat jakoukoliv překážku.
Je to den, kdy nám do života vstoupí ten, který tam celou tu doby chyběl... Cítíte se šťastní, naplnění a jakoby vám už nic nechybělo.
Chcete druhému ukazovat lásku, ovšem nesmíme zapomínat, na jednu věc. Nesmíme milovat přespříliš, chceme-li býti milování. Protože pak vyčerpáme sami všechnu lásku určenou pro dva. A přemíra lásky, kterou dáváme, ničí možnost lásky, kterou bychom měli brát.
 Vztahy mezi dvěma lidmi jsou hodně složité a vlastně totálně nepochopitelné. Ale bez nich by to přece nebylo ono :)

6 komentářů:

  1. Kamarád :)28.05.14 22:32

    Moc pěkně napsáno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju kamaráde :) :3

      Vymazat
    2. Kamarád :)28.05.14 22:56

      Kolikrat ti mám řikat at mi furt neděkuješ... že prostě rád tě potěším a ještě když je to něco takoveho co obdivuji.. :)

      Vymazat
    3. Jsem vychovaná, abych děkovala pořád :D Jsi milý :3

      Vymazat
  2. Líbí se mi tvé články :) dokážeš slovy vyjádřit své myšlenky tak, že i ten, kdo se nad takovými věcmi nezamýšlí, vžije do tvé role a zamyslí se nad takovou věcí :) Už se těším na další tvůj článek :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Snažím se vyjádřit to, na co myslím. A to, že mi od vás chodí zprávy na Facebook a tady komentáře, to je to, co mě žene dopředu a ukazuje, abych nepřestávala. Snad nezklamu a i příští se bude libit :)

      Vymazat

Děkujeme za tvůj komentář, moc si toho obě vážíme! :)