20. 8. 2014

Love

Koukej.
 Jsi 17-letý teenager a zamiluješ se do člověka, kterému je 23let. Společnost to nepodporuje. A proč? To nikdo neví. Řeknou ti, že se to nehodí, že je moc starý a ty moc mladý, že spolu nemůžete být.
Ale už je nezajímá to, že toho člověka máš rád...

 Dnešní doba je zlá. Lidé tě odsuzují kvůli toho, do koho se zamiluješ. Tvůj protějšek je silnější postavy, je starší, moc dlouhovlasý, bohatší, prostě nevyhovující ostatním a oni do tebe kvůli toho ryjou. Nelíbí se jim, tak ho pomlouvají. A nedojde jim, že ty ho miluješ takový, jaký je, že ti na něm záleží.

A co když někde někdo potká dva gaye? Tak to už vypukne válka. Jelikož dneska je hodně lidí proti gayům. Zajímavé je, že když to jsou dvě lesby, tak to tolik nevadí.
Ale zpátky k nim.
Proč společnost odsuzuje gaye? Vždyť to jsou taky lidi. A to, že to je proti přírodě je jen blbá výmluva... Když se mají rádi, tak proč by nemohli být spolu? Vždyť to není nechutné. To oni sami si taky můžou říct o nás, že my heterosexuálové jsme nechutní... Myslím, že to je hodně nespravedlivé.

Když se někdo má rád, když si spolu dva lidi rozumí, tak by měli být spolu. A nezáleží na tom, kolik jim je, jestli jsou odlišné, nebo stejné pohlaví, jaké jsou národnosti, jaké jsou barvy pleti, v jaké náboženství věří. Když jsou spolu šťastni, tak by spolu měli být a lidi kolem by je měli přestat napadat a ubližovat jim. Protože přiznejme si to, nikomu není příjemné, když ho někdo pomlouvá a mluví mu do toho, s kým má žít.

Taky mě dost udivuje, jak některým lidem záleží na tom, jak ten druhý člověk vypadá.
Vždyť na vzhledu by nemělo záležet. Mělo by to být tak, že bychom toho člověka měli milovat podle povahy a ne vzhledu.
Mi osobně na vzhledu nikdy nějak extra nezáleželo... Vždy jsem si vybírala podle povahy, toho, co měl v hlavě, jestli byl zábavný a jak se ke mě choval.




A kluci, jak nejlépe dostat holku? Asi něčím takovým ;)



Budu ráda, když mi tady napíšete, jaký je váš názor. Podporujete homosexuály? Vybíráte si partnery podle vzhledu? Co je pro vás důležité při výběru partnera? Jak jste na tom vy s názorem, když jsou dva od sebe třeba o 11 let? Za každý váš komentář a názor budu ráda :) Mějte se krásně :*




3 komentáře:

  1. Opět krásně napsaný článek, jen přemýšlím jaké musí být tvé slohovky a typoval bych, že úvahy ti jdou nejlépe! :)

    Řeknu ti na to 100 lidí 100 názorů. Nikdo není stejný a každý se na nějakou věc kouká jinak. Někomu se věkový rozdíl 11 let mezi partnery nelíbí a přijde mu to otřesné a někdo zase říká, že je krásné, že se našli...

    O homosexuálech ani nemluvím, ti mi nevadí, teda pokud mě zrovna jeden z nich nebalí... :D

    A myslím si, že z 99% by si člověk měl vybírat partnera podle toho jaký je a jak se k milovanému chová...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já bych řekla, že jsi typl správně. Tak dej téma a přesvědč se :)
      Tobě se snad někdy stalo, že tě balil gay? :D
      A jsem ráda, že vybíráš takhle a ne podle vzhledu.

      Vymazat
    2. Nemáš zač :) Téma vymyslím dnes v práci :)

      Nestalo, ale myslím si, že by mi to bylo nepříjemné :D

      Děkuji ;)

      Vymazat

Děkujeme za tvůj komentář, moc si toho obě vážíme! :)