19. 8. 2014

Nechápu. Nechápeš?

Nechápu, jak se může někdo usmívat celý den a potom po nocích plakat.
 Jak se fotky nikdy nezmění, ale lidé na nich ano.
Jak se může stát z nejlepšího přítele ten nejhorší. A nebo zvláštní je, když se z nejhoršího přítele stane nejlepší. Jak můžeš mít rád člověka, který ti kdysi ubližoval.
Jak se všechno změní za pár dní, týdnů, měsíců.
Jak si můžeš nechat ujít něco nebo někoho, o kom jsi jednou řekl, že bez něho nemůžeš žít. Jak si můžeš myslet, co je pro tebe nejlepší, i když ti to ubližuje.
Jak lidi, kteří řekli, že ti obětují každou sekundu, neumí pro tebe obětovat ani pár minut svého času. Jak lidé můžou slibovat i přes to, že ví, jak běžně porušovat sliby.
Jak tě lidi tak rychle dokážou vymazat ze svého života. Jak můžeš ponižit své srdce tím, že ho nabízíš někomu, kdo o něj nemá zájem.
 Nechápu, jak můžeš říkat, že ti to je jedno, když jde i na povrch vidět, že ti to rozhodně jedno není.
 Jak můžeš říkat, že ti to nevadí, že se nic neděje, že to je maličkost, když to není pravda.
 Jak jsou někteří lidi tak krutí.
A nechápu, že někteří lidé nedokážou pochopit, že to pro tebe skončilo, že chceš jít dál. Nedokážou to respektovat.

Na tomto světě nedokážu pochopit hodně věcí...


3 komentáře:

  1. Říká se tomu život. A život je změna. Vypadá jako neměnný potůček a najednou je to řeka. Nemysli na to, co kdy kdo řekl nebo co slíbil. Je totiž málo slov co někdy doopravdy něco znamenala. Tak si zbytečně víc neubližuj ještě sama. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidi se tak moc snaží si neubližovat a přitom si nejvíce ubližují tím, jak přemýšlí, co kdo řekl a slíbil a nesplnil...a pak si říkají, že jim to ubližuje, že přestanou, ale stejně to nejde :)

      Vymazat
  2. Pěkná úvaha, ale jednou jsem se tak zachoval. Přetvařoval jsem se, nedokázal jsem říct co cítím, pak jsem řekl něco hnusného a vše skončilo. Ze svých chyb se člověk učí a mění se. Já jsem se změnil k lepšímu. Teda podle mě a nehodlám se zachovat tak jak jsem se kdysi zachoval. Vše špatné je k něčemu dobré.... :) Ale máě pravdu, NECHÁPU jak jsem se mohl tak chovat.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář, moc si toho obě vážíme! :)