27. 3. 2016

Spring ♥

Ahoj všichni!

Konečně tady máme jaro. Ano, první jarní den sice už dávno byl, ale ten pocit a vůně jara přišla až teď.
Dneska po dlouhé době svítí sluníčko od rána a já konečně vytáhnu tenisky, schovám zimní bundu a najdu sluneční brýle.
Mám ráda ten dobrý pocit, se kterým se probudím, když mi slunce svítí do okna. Hned mám lepší náladu ať se děje co se děje.
Začínám také vytahovat jarní outfity.


Mám ráda jaro už jen kvůli toho, že nemusím chodit tak navlečená a že konečně můžu ukázat trička a ne jenom svetříky. 




Jak už víte, přišly Velikonoce. Já osobně je teda nějak neslavím. Navíc jako čokoholik se mi nelíbí, že mě brácha zmlátí a ještě dostane sladkosti a já ne :D Ale jinak všem samozřejmě přeji krásné Velikonoce a holkám pevnou prdelku, aby vás moc nebolelo to "zmlácení". 

S jarem také přichází povinnosti. Začíná se kosit tráva, pořádně se starat o zahrádku, všechno umýt, začínají první grilovačky... v tomhle máme celkem výhodu, protože bydlíme v bytě a o zahrádku se nemusíme starat. Jenže rodiče se tak chtěli starat, že si pořídili takový ten kousek zahrádky v zahrádkářské kolonii a s velkou radostí tam chodí (ještě že já nemusím :D ).

Uvažuju, jak bych popsala ten úžasný pocit, když cítím jaro. Po té dlouhé zimě, ve které musíme chodit navlečení, brodit se takovou to hnědobílou (nevím jak se to říká slušně) hmotou (dejme tomu) a překonávat ty přechody z tepla do zimy. Po tomhle všem a ještě mnohem více konečně přijde teplo, přestane padat sníh, my můžeme schovat všechno zimní oblečení a začít chodit na lehko.
 Všechno kolem nás začne rozkvétat, lidé se začnou více usmívat, otevřou se venkovní posezení a najednou je vše kolem krásné.
Ale abych se vrátila k tomu pocitu... je to něco jako radost z toho, že budou lepší dny než v zimě :)






A jak to máte Vy? Máte rádi jaro nebo preferujete chladnější období? Co máte na jaře nejraději? Budu ráda za každý Váš komentář :)





1 komentář:

  1. :3 mým nejoblíbenějším obdobím je právě jaro. Všechno se probouzí a tak... :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za tvůj komentář, moc si toho obě vážíme! :)